Apropå surkål

Kardemumma har en ny kärlek. Den får hon ha alldeles för sig själv, ingen svartsjuka härifrån. Men jag kom att tänka på hur jag fick min familj att faktiskt överkomma den mest fanatiska delen av avskyn för surkål.

Skölj surkålen väl i vatten, blanda med filmjölk till lagom rinnighet, piffa upp med salta gröna oliver och peppar ur kvarn.
Filmjölk smakar faktiskt bättre än andra möjliga mejeriprodukter.

Detta med en kryddig korv och en knäcke är inte så dumt alls.

Annonser
Explore posts in the same categories: Mat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: