Baklänges fiskfix

Fisk är snabbmat.

Dagens middag tog inte många minuter.
Den frysta rödspättan skulle piffas till. Piccatapanering var tanken, men på vägen förändrades idén. Det blev piccata utan piccata eller baklängespanering.

De halvtinade filéerna kryddades med citronsaft, salt och peppar. Sen blev de vända i först mjöl, sedan ägg. Ner i stekpannan i gyllenbrunt smör några minuter på varje sida.

Serverades med kokt potatis, Fraiche-sås med rivet citronskal och fransk senap, citronklyftor och lättkokta wokgrönsaker.

— Roliga fiskpinnar, sa barnen.
— Man kan nästan tro att det var fisk!

Ja, just det.

Annonser
Explore posts in the same categories: Huvudrätt

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: