Majsbiffar

http://www.flickr.com/photos/su-lin/2990310452/

Kanske lite konserv-vego skulle passa? Biffar i pitabröd passar på en kobbe!

5 st nykokta potatisar
2 msk olja
1 burk majskorn av den större typen
1 st lök
1 dl vetemjöl
2 st vitlöksklyfta(or)
1 dl sesamfrö (om det finns)

4 st pitabröd

Hacka  löken fint.
Mosa potatisen med olja.
Rör ner allt i moset.
Forma biffar som paneras i sesamfrö.
Stek dem  på mellanvärme 5 minuter per sida.
Servera i pitabröd med till exempel skivade tomater, hummus och skivad lök.

Variation: Krydda med tabasco och/eller spiskummin. Grilla i stället för att steka. Använd gårdagens potatismosrest istället för potatis.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser
Explore posts in the same categories: Båtmat, Huvudrätt, Vegetariskt

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: