Sardinsallad med linser, tomat och grönpeppar

Till båtmatsrecepten lägger jag också denna stöld, eller är det inspiration? Receptmakare är fantastiska matälskaren Lisa Förare WInbladhTaffel.se.

Sardinsallad med tomat och grönpeppar (2 personer)

1 burk dyra sardiner i olivolja
300 g fina tomater, grovt tärnade
1 tsk torkad grönpeppar, krossad
1 msk fin sherryvinäger
2 msk olivolja
2 dl kokta svarta linser
2 salladslökar, tunt skivade
10 blad basilika
lite citronrasp

Blanda grönpeppar med olja och vinäger, låt stå medan du förbereder resten av salladen.
Varva alla ingredienserna i två skålar. Toppa med basilika och citronrasp.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Explore posts in the same categories: Båtmat, Huvudrätt

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: